Jdi na obsah Jdi na menu
 

Koncert žáků 1. 6. 2023

2. 6. 2023

Milí účinkující žáci, učitelé, rodiče, prarodiče, známí a podporovatelé,

rád bych Vám touto cestou upřímně poděkoval za úžasný koncert, který se uskutečnil 1. června 2023 v 18:00 hodin sále kina Jablonné nad Orlicí. Vaše vystoupení bylo hravé, neuvěřitelně působivé a plné radosti.

Chci vám všem vyjádřit poděkování za vaši tvrdou práci, oddanost a nadšení, které jste do přípravy jednotlivých hudebních čísel koncertu vložili. Vaše dovednosti a schopnosti jsou opravdu ohromující, a byl jsem místy velmi mile překvapen vaším (troufám si říci) až skoro profesionálním provedením.

Musím také poděkovat učitelům, kteří vás v přípravách koncertu vedli a podporovali. Kolegové, Vaše trpělivost, pedagogické působení a odborné znalosti jsou nepostradatelné pro úspěchy vašich žáků. Díky Vám za to.

Nesmím zapomenout na rodiče, prarodiče, známé a všechny ostatní, kteří přišli na koncert. Vaše povzbuzení a podpora jsou pro nás neocenitelné. Děkujeme vám za vaši podporu, kterou nám projevujete tím, že na naše koncerty chodíte.

Ještě jednou vám všem děkuji za nezapomenutelný koncert. Jsem na vás hrdý. Vaše úsilí a energie jsou pro nás inspirací a motivací pokračovat v našem pedagogickém působení a hudebním snažení.

David Serbousek, ředitel ZUŠ

koncert-zaku.jpg