Jdi na obsah Jdi na menu
 

Tanec v rytmu roku 2023 poděkování

20. 5. 2023

Vážení účinkující tanečníci, vážení rodiče, prarodiče, známí a podporovatelé,

musím za nás všechny v Základní umělecké škole napsat svůj upřímný dík za úžasné taneční vystoupení žáků naší školy, které jsme měli možnost zhlédnout včera večer, 19. května 2023 v 18:00 hodin v kině Jablonné nad Orlicí. Bylo to nezapomenutelné a inspirující!

Vaše nadšení, energie, um, krása pohybu mě okouzlila a dojala. Bylo mi ctí být přítomen a mít tu příležitost vidět, jak jste s vášní a oddaností tančili. Vaše vystoupení byla téměř bezchybná a předvedli jste neuvěřitelné dovednosti. Byl jsem často ohromen Vaší synchronizací a přesností, se kterou jste se pohybovali na jevišti.

Na tomto místě chci také poděkovat panu učiteli Zdeňku Hejzlarovi, který žáky vedl, pomáhal s choreografiemi, trénoval a inspiroval. Zdeňku, Vaše práce je obdivuhodná a jsem vděčný, že u nás učí tanec tak skvělý učitel, jako jste Vy. Děkuji i učitelům, které prováděli dozor nad žáky v zákulisí a pomáhali jim s česáním, převlékáním kostýmů, řazením, včasným nástupem...

Děkuji také všem, kdo se přišel na představení podívat. Rodičům, prarodičům, známým a všem dalším. Vaše přítomnost a povzbuzování v průběhu celého představení vytvářela neuvěřitelnou a neopakovatelnou atmosféru, plnou lásky, pohody a podpory.

David Serbousek, ředitel ZUŠ Jablonné nad Orlicí

Fotografie z představení od Martiny Balážové

Fotografie z představení od Lenky Mikulové